Elontien palstojen vuosikokouskutsu 29.4.2021

Yhdistyksen vuosikokous pidetään torstaina 29. päivänä huhtikuuta 2021 klo 18.

Kokouspaikka on yhdistyksen sihteerin Hanna Kososen piha Pikkusuontie 4 A (sateen sattuessa sisällä), mutta ketään ei vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi neuvota tulemaan paikalle vaan toivotaan etäosallistumista, joka on poikkeuslain mukaan mahdollista. Linkki kokoukseen toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Poikkeusolojen vuoksi kokoukseen voi osallistua myös asiamiehen välityksellä eli antamalla valtakirjan jollekin toiselle.

Kokouksessa valitaan poikkeuksellisesti uusi toiminnantarkastaja vuoden 2020 tilinpäätöksen ja toiminnan tarkastamiseen.

Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 27.4. yhdistyksen sihteerille Hanna Kososelle, hannaekosonen@gmail.com tai 040-528 4876 (mieluiten tekstiviesti).

Yhdistyksen vuosikokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Kokousvirkailijoiden valinta. Valitaan vuosikokoukselle puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja ääntenlaskijaa

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Vahvistetaan kokouksen esityslista

5. Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020

6. Vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen

7. Valitaan uusi toiminnantarkastaja vuoden 2020 tilinpäätöksen ja toiminnantarkastamiseen ja siirretään vuoden 2020 Tilintarkastajan kertomus ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille päätettäväksi myöhemmin kesällä järjestettävässä ylimääräisessä kokouksessa

8. Toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2021. Hallituksen laatima ehdotus toiminta- ja taloussuunnitelmaksi liitteenä.

9. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2022. Hallitus esittää jäsenmaksun suuruudeksi 40 €.

10. Päätetään hallituksen jäsenten palkkioista ja korvauksista. Päätös tulee voimaan takautuvasti syksystä 2020, koska hallituksen palkkioita ei oltu päätetty vuoden 2020 vuosikokouksessa eikä niitä ole syyskaudella 2020 maksettu. Ehdotus hallituksen jäsenten palkkioiksi on 25€ / kokous.

11. Hallituksen puheenjohtajan valinta vuodeksi 2021. Yhdistyksen puheenjohtaja valitaan vuosittain vuosikokouksessa

12. Hallituksen jäsenten valinta. Yhdistyksen neljä hallituksen muuta jäsentä valitaan vuodeksi kerrallaan vuosikokouksessa.

13. Toiminnantarkastajan valinta. Valitaan yksi varsinainen ja yksi varatoiminnantarkastaja

14. Muut esille tulevat asiat.

15. Kokouksen päättäminen.

Kokous pidetään siis poikkeuksellisesti etäosallistumismahdollisuudella ja toivomme, että paikalle tuloa fyysisesti vältettäisiin. Tilanne ei ole mukava, mutta meidän täytyy pitää kokous nyt, jotta saamme valittua uuden toimivan hallituksen. Hallituksessa on enää kolme jäsentä, joista yksi on jo luopunut palstastaan ja on reilua, että hän pääsee jättämään tämän velvoitteen taakseen.

Kokouksessa on huomioitavaa, että joudumme valitsemaan uuden toiminnantarkastajan vuoden 2020 tilinpäätöksen tarkastamiseksi. Kesällä 2020 valittu toiminnantarkastaja on esteellinen ja varatoiminnantarkastaja erosi tehtävästään.

Tulemme pitämään yhdistyksen ylimääräisen kokouksen myöhemmin kesällä, kun toivottavasti kokoontuminen yhdessä sisätiloissa on mahdollista. Sinne toivomme runsasta osanottoa ja väkeä ideoimaan. Aiomme myös uudistaa yhdistyksen sääntöjä vastaamaan nykypäivää, asiasta lisää myöhemmin kesällä.

Toimintasuunnitelmassa on jo uusia suunnitelmia ja lisää tehdään. Tarkoitus on lisätä yhteistä toimintaa ja tietenkin tehdä alueestamme entistä viihtyisämpi. Talkoita järjestämme tarpeen mukaan, ja niistä tiedotetaan sähköpostilla ja fb-sivuilla sekä ilmoitustauluilla mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäiset talkoot ovat näillä näkymin etanoiden keruuta, infoa tulossa!

Talkoisiin osallistuville on luvassa hyvän mielen lisäksi vähän tarjoilua ja viljelyyn liittyviä asioita, joita voivat olla esimerkiksi komposti (ensi vuodesta lähtien), oksasilppu tai hevosenlanta.

ILMOITTAUDU Vuosikokoukseen viimeistään 27.4.!

Mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Viljelyterveisin Hanna Kosonen, sihteeri hannaekosonen@gmail.com, 040-528 4876

Kategoria(t): kategoria. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.