Kivituhka-talkoot 15.9.2018 klo 12-14 ja muuta

Lauantaina 15.9.2018 klo 12-14
levitetään talkoilla Välitalontien parkkikselle keväällä toimitettu kivituhka palsta-alueen kulkuväylille. Tervetuloa sekä kottarien sarviin että haralla levittämään! Talkoissa virvoketarjoilu!
Lisäksi talkoopäivänä Promesin Maaret Virtanen tulee myymään Elonhunajaa! Kesän viimeinen mahdollisuus ostaa testivoittajaa!

Vedet suljetaan viikolla 39. Varaa palsta-astioihisi tarpeellinen määrä vettä saappaiden pesuun ja loppukauden tarpeisiin.

Hallitus pitää syksyn palstakatselmuksen lokakuun alussa. Tällöin myös ratkeaa säntillinen viljelijä.

Viljelykauden päätyttyä huolehdi palstasi siihen kuntoon, että keväällä on helppo aloittaa uusi kausi. Älä jätä varkaille ja ilkivallan tekijöille turhia kiinnostuksen kohteita.

Huolehdi, että Ritvan hallinnoimassa jäsenrekisterissä on ajantasaiset tiedot sinusta. Ritva Remes puh 050 573 6242 tai rtvremes@gmail.com.
Keväällä lähetämme vuosikokouskirjeen yhteydessä jäsenmaksutiedot. Jos jäsenmaksua ei ole eräpäivään mennessä maksettu, tulkitaan, että viljelijä luopuu palstastaan. Jäsenmaksun maksamattomuus on Elontien palstaviljelijät ry:n sääntöjen pykälän 5 kohdan 2/a mukaan syy erottaa jäsenyydestä.

Kommentointi ei käytössä.